Lystring kära läsare!

Tänkte starta en ny kategori!


Kort introduktion: Har du varit med om en dålig dejt/utekväll med en kille/tjej? Eller har du kanske bara några tips till killar/tjejer därute som försöker imponera på nån? LÄSARNAS RÖST ger er chansen att dela era erfarenheter, åsikter och upplevelser med omvärlden!

För att förstå hur detta kommer att gå till kommer några 1-2-3-4-steg som hjälp!

  • Man får självklart vara anonym eller också ange sin bloggadress –och få en länkning dvs. Hur du vill göra det är upp till dig!

  • Texten får vara åsikter/fördomar du har ang killar/tjejer, berättelser om saker du själv upplevt eller sett någon annan göra, en grej du stör dig på med killar/tjejer eller ja, vadsomhelst!

  • Den får vara hur lång som helst och även hur kort som helst. Inget ändras förutom språk som: (häj HÄnde mEj näR Ja ba typ GIKk i fyjan typ å då typ va D en jätte ZÖt kIlle *skrattar*). Med andra ord så "städar" jag upp språket men inget annat!

  • Du mejlar din text till:
Mail: tjejmanualen.blogg@hotmail.com

P.S. Vad tycker ni om detta? En kul grej eller inte? Ge gärna lite tankar och synpunkter! / Många Kyssar

REGEL #6

  • FEL SITUATION: Bambi och Johan har hållit på med varann ett tag. Bara på sms och lite bland kompisarna. Ännu har dom inte haft ett allvarligt ögonblick, tid för sig själva eller så. Alltså= inte tillsammans. En dag när de är ute med sina gemensamma vänner, kommer det en ny kille in. Han flörtar med Bambi och hon känner sig smickrad men markerar att hon inte är intresserad. (Det är ju Johan som gäller). När de sedan ska hem igen får Bambi ett sms. "Vem var han killen? Gillar du han nu eller? Tycker du han är snygg?" Bambi känner sig förvirrad. De är ju inte ens tillsammans, varför ska han ens ta upp något sånt i ett så tidigt stadium i deras förhållande?
  • RÄTT SITUATION: Om nu Johan var så nyfiken kunde han åtminstone säga det på ett lite mer subtilt sätt. Som: "Kul att träffa nya personer, eller hur?" På det sättet kan Bambi svara om hon tycker det –och samtidigt får Johan svar på om hon var intresserad av den nya killen. (om hon exempelvis svarar: "Kanske det"=ointresserad eller "Jättekul! Han var såå trevlig och rolig eller hur??=intresserad) Men oavsett så var det inget Johan kunde göra åt. De var ju inte tillsammans.
  • ORSAK: Det är inte gulligt att vara jobbig, att vara klängig, desperat. Hmm. Det här förklarar det: "Du får någon intresserad, genom att själv verka ointresserad". Behöver jag förtydliggöra det, någon som inte förstår? Släng en kommentar så reder vi ut det!
  • REAL SITUATION: Okej, detta hände min kompis. Hon hade just börjat prata och lära känna en kille. Och tro mig, den här killen var verkligen . Till och med jag tyckte det som inte pratade med honom... Jag spenderade en dag med henne vilken betydde övernattning och hela rubbet. Han smsade henne hela tiden. Gulligt va? Nä, Not So Much. Det var sms som "godmorgon!" klockan 8. (Vem vaknar 8??) Och sen godnatt. Och massa sms däremellan. Om hon inte svarade, inte hörde mobilen eller nåt skickade han samma sms om igen. HEADS UP: GÖR ALDRIG DET. Jag retade henne lite och sa att han bara brydde sig om henne. Men hon gillade det inte och det förstod jag ju när hon sa att de bara hade träffats typ 2 gånger...