...

Ursäkta för både dagens och gårdagens frånvaro. Det har hänt en del privata saker såsom sjukhus m.m.

Kommer imorgon med nytt inlägg och alla dager efter den. ♥
XOXO

REGEL #5

  • FEL SITUATION: Johan och Bambi sitter och äter på kebab-pizzan dom beställt. Bambi känner sig proppmätt, nästan som hon vill rapa. Men som den fina uppfostrade damen som hon är, sväljer hon och håller ner allt som annars vill ut. Johan var inte klar, han var ett matvrak, kebabsås på fingrarna som han slickade bort och kebabsås rinnande nerför munnen. Bambi kände till och med något vått som kastades tvärs över bordet och hamnade på kinden när han ivrigt pratade på med all mat i munnen. Och till skillnad från Bambi, lät han en illaluktande rap fylla den annars väldigt mysiga atmosfären. Bambi tänker: "Okejokej, att rapa är helt naturligt, varför äcklas jag av det herregud. Jag måste titta till hans inre!" Men samtidigt kan hon inte sluta tänka på att han rapar, äter som någon som aldrig sett mat förut, pratar med mat i munnen och så vidare och så vidare.
  • RÄTT SITUATION: (Tja... vad kan man säga. Motsatsen helt enkelt!) Johan äter med stängd mun. Konverserar gärna emellan tuggandet. Gör som Bambi, håller det som vill komma ut, inne! Och om det ändå råkar komma ut (misstag gör vi alla och olyckor sker), säger han åtminstone "ursäkta mig".
  • ORSAK: Det är attraktivt att vara väluppfostrad, artig, hövlig. Man får respekt för dessa personer och man ser upp till dom. Att se, vara, prata och umgås med en väluppfostrad pöjk är trevligt, roligt, behagligt. Ja, hur ska man förklara. Att vara omkring personer som då och då öppnar dörren för en, tackar för maten, låter bli att klia pungen helt random på gatan... det är fint. Jag vet inte om det är för att man alltid har en falsk, drömsk bild av hur någon ska vara. Perfekt, utan brister och skavanker och allt som finns. Men jag tycker att ja, så ska det va i början. För förr eller senare blir man mer nyfikna på varandra, man vill veta mer. Och alla "fel" som man upptäcker och hittar blir "rätt" i ens bok. Och personen framför dig blir mer verklig. Mer älskvärd.
  • REAL SITUATION: Det var sommar och kvällarna var ljusa. Jag promenerade med vem jag trodde var den bästa killen just då. Han hade armen om min midja och jag vilade huvudet mot honom. Det kändes som att jag var "hans".  Vi gick och slurpade på varsin slushie och plötsligt rapade han. Det låter så litet nu när jag skriver det. Men det var det som väldigt snabbt fick mitt intresse att svalna. Han frågade mig om jag kunde rapa bätte, att vi skulle köra en rap-tävling (notering1: hur gammal är du??) "nejtack" var allt jag kunde säga. Kunde inte skaka av mig den där obekväma känslan och att han dessutom kanske inte såg mig som mer än en vän (trots flera kärleksförklaringar från hans sida). För det var så han behandlade mig. Som "en i gänget" eller som en "polare". Önskade bara att han kunde anstränga sig lite mer. Vad kommer härnäst, fis-tävlingar? Vilken fis hörs högst? Vilken fis varar längst? Vilken fis luktar illast? (notering2: Asså usch, lite hyfs har väl din mamma lärt dig va....)
XOXO

REGEL #4

  • FEL SITUATION: Pling-Plong! sa det och Bambi letade efter sin mobil. Hon hade fått ett sms från Johan som hon träffat för första gången kvällen innan. "Baby? Vad haru på dej? :* " Bambi blir förvånad och känner att hon blivit behandlad som en leksak. En ägodel. Hon raderar sms:et och sätter på TV:n.
  • RÄTT SITUATION: Sms:et löd: "Hej Bambi, hade jättekul igår. Hur mår du idag?" (Inga smilisar eller hjärtan. Det är för tidigt!) Bambi känner något. Kan det möjligtvis vara fjärilar i magen?
  • ORSAK: Visst tycker vi tjejer om när killar kollar in oss. För att det får oss att känna oss "speciella", snygga osv. Men när man börjar umgås, dejta, hänga är det inte längre "killen som kollar in oss" som får oss att känna oss speciella. Vi vet ju redan att dom är intresserade, varför skulle dom annars gå ut med oss. Saken är den att, när man vid den här tidpunkten fortfarande är "ytlig", tar vi illa vid. Är han ute efter sex??? Därför är ytlighet avtändande. Vi vill höra söta, fina komplimanger och gester. Allvar. Inget lekande.
  • REAL SITUATION: Jag minns för länge länge sen... En kille hade skrivit till mig på playahead, (man förstår att det var längesen då facebook nu gäller haha), jag var ung och visste inget bättre. Jag gav honom mitt nr och sms:andet började. Först var det "hej vad gör du?" sen blev det "hej älskling när ska vi träffas?" och till slut bara sex-snack nästan. Jag bytte nr. Jepp.  Aldrig pratade vi om något vettigt. Bara en massa lek. Ett stort misstag om man nu inte letar efter något seriöst det vill säga.....
XOXO

REGEL #3


  • FEL SITUATION: Johan och Bambi ska träffas för första gången, deras gemensamma vän har fixat ihop dom. Bambi stiger av och letar efter Johan. Hon har fått höra att hon ska leta efter någon i en svart adidasjacka och jeans. Det är väl okej tänker hon, för att hon väntar sig inte mycket, bara en vanlig person som hon kanske kan ha någonting gemensamt med. "Hej är du Bambi", hörs en röst bakom henne, hon vänder sig om och känner hur besviken hon blir. Inte med mening. Men vem skulle inte bli besviken på blind-dejten som dök upp i billiga fake-slitna turk-jeans, strumpor halvt över främre delen av jeansen, en kedja hängandes från bakfickorna och en randig "hej-jag-är-tolv-år"-tröja under en utsliten svart jacka. Juste glömde jag nämna jobbar-kängorna som inte passade in Alls. Big Fail.
  • RÄTT SITUATION: Bambi vänder sig om och känner hur hjärtat plötsligt börjar slå snabbare. Johan stod framför henne i ett par snygga Converse, svarta enkla rena jeans och en vit tisha under den svarta adidasjackan vars ärmar ledigt var uppkavlade. Men det är nog inte bara kläderna som gör henne knäsvag, det är hur han bär upp de. Med en blick man inte kan slita sig loss från.
  • ORSAK: Stil är inte bara kläder, det är även självförtroende och kärleken till dig själv. Och när personer i din omgivning ser att du har stil, alltså, det är som en dragningskraft jag lovar. Om det är en tjej som har "stilen" vill killar vara med henne och tjejerna vara henne. Och tvärtom när det gäller killar. Ofrivilligt händer det. Men det händer. Och man kan inte köpa något som kommer inifrån. Either you got it or you dont.
  • REAL SITUATION: Tja... alla har gått i skolan (hoppas jag 'hehe') och i varje klass finns det tyvärr olika slags "grupperingar". Det finns de populära exempelvis och så finns det ja... inte-populära. Där hör bl.a. töntarna och invandrarna till (m.m.) Och av någon konstig anledning ska dom alltid ha no sense of style. At all. Missförstå mig inte nu, alla är inte såna. Men alltid. Alltid. Förekommer det någon som har för korta byxor, gamla kläder (med gamla menar ja, dom som inte byter kläder på en månad), smutsiga kläder, trasiga kläder, billiga kläder (billigt tyg osv), Jag begär inte mycket, bara hitta något som passar, är rent och matchar.
P.S. Allt handlar inte om kläder, jag hade en tjej i min klass och hon klädde sig hur hon ville, matchade hejvillt och hon såg helt tokig ut. Men det som gjorde henne vacker var självförtroendet och leendet hon bar med sig varje dag. Glöm aldrig det!
XOXO

OM BLOGGEN

Som jag har skrivit i första inlägget är detta en blogg för killar (även för tjejer såklart).
I bloggen kommer jag att:
  • Ge tips på hur man ska bete sig och inte bete sig runt sina älskade.
  • Öka er insikt i hur tjejer tänker/tycker/gillar m.m.
  • Dela med mig av egna erfarenheter + tankar & åsikter (obviously)
Om ni har någon fråga eller åsikt angående VadSomHelst kan ni skicka in en kommentar så ska jag fixa någon kontakt-mejl!
Självklart är detta en relativt ny blogg och förväntar mig inte något alls. Men hoppas på att detta kan vara en hjälpsam och intressant läsning för alla! Om om ni bestämmer er för att komma tillbaka kan ni bloglovinvia BlogLovin, skulle bli skitkul!

P.S. Bloggen gör sig bäst i Firefox eller Safari. (Gick in på min stora dator, motsatsen till laptopen haha, och där var bloggdesignen spridd lite överallt. Konstigt...


Mycket kärlek!

XOXO

REGEL #2

  • FEL SITUATION: Johan har planerat en mysig innekväll med tända doftljus överallt och rosenblad spridda över ett bord där en middag står förberedd. Bambi anländer och blir hänförd av vad Johan gjort. Det är för bra för att vara sant. Johan närmar sig Bambi och de möts i en kyss. Inget fel eller? Plötsligt märker Johan hur Bambi backar undan lite och grimaserar. Jaha, det var väl för bra för att vara sant...
  • RÄTT SITUATION: Efter att Johan hade fixat alltihop försäkrade han sig om hans andedräkt var OK. Även om han inte kände något när han försökte lukta på det han hade blåst i handflatorna som var kupade runt munnen. Måste han. Måste. Borsta tänderna, köra med tandtråden eller sköljvatten. Det finns massor med alternativ. Och tyvärr måste jag välja bort tuggummi, de fungerar i nån minut sen är det bara... värre än förut. Nu var han säker på att han kunde kyssa henne.
  • ORSAK: Visst man borstar tänderna morgon och kväll. Men vad händer mellan de tiderna? Om du har besök, ska ut, träffa någon över huvudtaget då ska du ha en fräsch andedräkt. För hur snygg du än må vara kan en stinkande munhåla dra ner på det. Mycket. Och plötsligt blir man väldigt oattraktiv. Tänk bara på lärarna du inte vågar fråga hjälp om, pga. deras äckliga mögliga andedräkt. Så ska väl inte din drömprins/drömprinsessa vara. Eller hur?
  • REAL SITUATION: Jag snackade med en kille, som jag känt länge, om "djupa saker" om man säger så. Det kändes skönt att vara nära någon utan att vara nära dem fysiskt. Och att han kände att han kunde lita på mig... magiskt. Men kvällen tog en annan vändning. Han kom närmare mig och jag visste vad som skulle hända. Och kanske ville jag det? Men han verkade osäker på om han vågade, kyssa mig menar jag. Så han viskade en fråga. Jag minns inte vad frågan var. Jag var för upptagen för att hålla andan. Snacka om att förstöra stämningen...
XOXO

REGEL #1

  • FEL SITUATION: Ni har bestämt för att gå på bio. Bambi upptäcker att hon inte har pengar, hon hade slösat allt på shoppingrundan förra veckan. Hon säger "vi kan gå nån annan gång, när jag får min månadspeng" Johan säger "Fan såg framemot ikväll"...........
  • RÄTT SITUATION: Johan säger "det är lugnt, aldrig att jag låter dig betala".
  • ORSAK: Bambi vill känna att Johan kan ta hand om henne, betala 99:- för en biobiljett eller 10:- för en cheeseburgare spelar ingen roll! Dessutom är det otroligt sexigt när nån säger: "Oroa dig inte, jag tar hand om allt" eller "Bry dig inte om pengar, jag bjuder". För ja, killen ska bjuda. Alltid.
  • REAL SITUATION: Jag var ute en kväll med tjejerna, ett par stycken hade pojkvännerna med sig. Och detta var otroligt pinsamt... Vi gick för att äta, beställde -  och rätt som det var hade en tjej 5kr för lite för att kunna betala, jag liksom väntade på att hennes pojkvän skulle erbjuda sig 5spänn. Men han ba skrattade och sa "tufft läge". Tyckte så synd om henne... 5kronor asså FATTA??
PS. Hon fick 5kr till slut, av en man bakom!? Hoppas detta var en läxa.
XOXO

VAD FAN ÄR DETTA FÖR BLOGG???

Läs vad som står längst upp... En blogg för killar som inte vet hur de ska bete sig runt tjejer, vad de ska ta på sig, säga osv. Inspireras av varje inlägg. Här hjälper jag dig.

Men visst. Tjejer får också titta in om man vill veta mer om tjejer dvs, En gång ville jag också veta mer om tjejer. En fas. Det jag vill ha sagt är.

Alla är välkomna.

XOXO