REGEL #2

  • FEL SITUATION: Johan har planerat en mysig innekväll med tända doftljus överallt och rosenblad spridda över ett bord där en middag står förberedd. Bambi anländer och blir hänförd av vad Johan gjort. Det är för bra för att vara sant. Johan närmar sig Bambi och de möts i en kyss. Inget fel eller? Plötsligt märker Johan hur Bambi backar undan lite och grimaserar. Jaha, det var väl för bra för att vara sant...
  • RÄTT SITUATION: Efter att Johan hade fixat alltihop försäkrade han sig om hans andedräkt var OK. Även om han inte kände något när han försökte lukta på det han hade blåst i handflatorna som var kupade runt munnen. Måste han. Måste. Borsta tänderna, köra med tandtråden eller sköljvatten. Det finns massor med alternativ. Och tyvärr måste jag välja bort tuggummi, de fungerar i nån minut sen är det bara... värre än förut. Nu var han säker på att han kunde kyssa henne.
  • ORSAK: Visst man borstar tänderna morgon och kväll. Men vad händer mellan de tiderna? Om du har besök, ska ut, träffa någon över huvudtaget då ska du ha en fräsch andedräkt. För hur snygg du än må vara kan en stinkande munhåla dra ner på det. Mycket. Och plötsligt blir man väldigt oattraktiv. Tänk bara på lärarna du inte vågar fråga hjälp om, pga. deras äckliga mögliga andedräkt. Så ska väl inte din drömprins/drömprinsessa vara. Eller hur?
  • REAL SITUATION: Jag snackade med en kille, som jag känt länge, om "djupa saker" om man säger så. Det kändes skönt att vara nära någon utan att vara nära dem fysiskt. Och att han kände att han kunde lita på mig... magiskt. Men kvällen tog en annan vändning. Han kom närmare mig och jag visste vad som skulle hända. Och kanske ville jag det? Men han verkade osäker på om han vågade, kyssa mig menar jag. Så han viskade en fråga. Jag minns inte vad frågan var. Jag var för upptagen för att hålla andan. Snacka om att förstöra stämningen...
XOXO

SKICKAT AV SEXIGA: Styleformen

sv; Tack :P

2011-02-18 @ 14:46:07
URL: http://styleformen.blogg.se/
SKICKAT AV SEXIGA: 已知 Mohammedi Al-debis™

Hej, nu är tävlingen avslutad (dagens blogg)

Klockan 17.00 så kommer vinnaren synas i min blogg.Så klockan 17.00 glöm inte att kolla om du vann eller inte. Det var jätte skoj att du var med och tävlade - Om du inte vann så finns det en ny chans imorgon.Ha en bra dag sötis och lycka till!

2011-02-18 @ 15:39:47
URL: http://mohammedialdebis.blogg.se/
SKICKAT AV SEXIGA: Bysisters

Sv: aa visst jag har börjat följa dig , nu får du börja följa oss! :))

2011-02-18 @ 15:44:33
URL: http://bysisters.blogg.se/
SKICKAT AV SEXIGA: Sara

Ja usch för dålig andedräkt!!!

2011-02-18 @ 17:26:34
URL: http://aamaziing.blogg.se/
SKICKAT AV SEXIGA: Leia ♥

Då är vi två! :)

Vem tycker du bäst om??

2011-02-18 @ 17:39:18
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
SKICKAT AV SEXIGA: Leia ♥

Jag tycker också Damon, han är ögongodis! :)

2011-02-18 @ 17:46:16
URL: http://leiabloggar.blogg.se/
SKICKAT AV SEXIGA: Ellenor

sv. tack.

kul med en blogg riktad till killar.

jag använderinte min blogglovin (kör med gamla hederliga favoritlänkar) men följ mig du om du vill det

2011-02-18 @ 18:02:34
URL: http://ellpell.blogg.se/
SKICKAT AV SEXIGA: YAKIE LOGRELL

Haha vilken härlig blogg :)

2011-02-22 @ 22:25:59
URL: http://yakies.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Stammis??

E-postadress: (Ser bara jag!)

URL/Bloggadress:

Kommentar: