REGEL #3


  • FEL SITUATION: Johan och Bambi ska träffas för första gången, deras gemensamma vän har fixat ihop dom. Bambi stiger av och letar efter Johan. Hon har fått höra att hon ska leta efter någon i en svart adidasjacka och jeans. Det är väl okej tänker hon, för att hon väntar sig inte mycket, bara en vanlig person som hon kanske kan ha någonting gemensamt med. "Hej är du Bambi", hörs en röst bakom henne, hon vänder sig om och känner hur besviken hon blir. Inte med mening. Men vem skulle inte bli besviken på blind-dejten som dök upp i billiga fake-slitna turk-jeans, strumpor halvt över främre delen av jeansen, en kedja hängandes från bakfickorna och en randig "hej-jag-är-tolv-år"-tröja under en utsliten svart jacka. Juste glömde jag nämna jobbar-kängorna som inte passade in Alls. Big Fail.
  • RÄTT SITUATION: Bambi vänder sig om och känner hur hjärtat plötsligt börjar slå snabbare. Johan stod framför henne i ett par snygga Converse, svarta enkla rena jeans och en vit tisha under den svarta adidasjackan vars ärmar ledigt var uppkavlade. Men det är nog inte bara kläderna som gör henne knäsvag, det är hur han bär upp de. Med en blick man inte kan slita sig loss från.
  • ORSAK: Stil är inte bara kläder, det är även självförtroende och kärleken till dig själv. Och när personer i din omgivning ser att du har stil, alltså, det är som en dragningskraft jag lovar. Om det är en tjej som har "stilen" vill killar vara med henne och tjejerna vara henne. Och tvärtom när det gäller killar. Ofrivilligt händer det. Men det händer. Och man kan inte köpa något som kommer inifrån. Either you got it or you dont.
  • REAL SITUATION: Tja... alla har gått i skolan (hoppas jag 'hehe') och i varje klass finns det tyvärr olika slags "grupperingar". Det finns de populära exempelvis och så finns det ja... inte-populära. Där hör bl.a. töntarna och invandrarna till (m.m.) Och av någon konstig anledning ska dom alltid ha no sense of style. At all. Missförstå mig inte nu, alla är inte såna. Men alltid. Alltid. Förekommer det någon som har för korta byxor, gamla kläder (med gamla menar ja, dom som inte byter kläder på en månad), smutsiga kläder, trasiga kläder, billiga kläder (billigt tyg osv), Jag begär inte mycket, bara hitta något som passar, är rent och matchar.
P.S. Allt handlar inte om kläder, jag hade en tjej i min klass och hon klädde sig hur hon ville, matchade hejvillt och hon såg helt tokig ut. Men det som gjorde henne vacker var självförtroendet och leendet hon bar med sig varje dag. Glöm aldrig det!
XOXO

SKICKAT AV SEXIGA: ewelina

tack så mycket :D

2011-02-19 @ 22:54:58
URL: http://hundratjugofyra.blogg.se/
SKICKAT AV SEXIGA: KarinHannaIsabelle

sv: Det ska det nog göra! :DTack så mkt! :D lite de som var meningen faktiskt! :D

2011-02-19 @ 23:17:12
URL: http://khia.blogg.se/
SKICKAT AV SEXIGA: Emelie

Vinnaren i DAGENS BLOGG är nu vald!http://gustavssonemelie.blogg.se/2011/february/dagens-blogg-2.htmlkolla om det är du, om inte var med och tävla i morgondagens tävlingKram

2011-02-19 @ 23:37:16
URL: http://gustavssonemelie.blogg.se/
SKICKAT AV SEXIGA: Sara

Älskar att läsa alla dessa olika situationer!!! :)

2011-02-19 @ 23:37:25
URL: http://aamaziing.blogg.se/
SKICKAT AV SEXIGA: GUEVACCI

lugnt :) händer något kul denna sega söndag annars? :P

2011-02-20 @ 11:36:04
URL: http://guevacci.blogg.se/
SKICKAT AV SEXIGA: sannalitens.blogg.se

Svar: Okej, nääej.. :) Ska du göra något kul i veckan som kommer då? :)

2011-02-20 @ 13:51:35
URL: http://sannalitens.blogg.se/
SKICKAT AV SEXIGA: Gabbi

HAHA älskar bloggen!

Inlagd i min "bloggmapp" :D

(Y)svar, usch jag sönderfärgar de så att det håller sig. Fett ovärt med rött hår! xD

2011-02-20 @ 15:54:49
URL: http://dumpuckoo.blogg.se/
SKICKAT AV SEXIGA: Gaymasen

Haha, tack så mycket! =) Kram

2011-02-20 @ 18:02:39
URL: http://gaymasen.se
SKICKAT AV SEXIGA: Ntherese

hejsan svejsan!

nu har jag avslutat dagens blogg och jag är oerhört tacksam över att du var med! gå in och kolla om det var du som vann, om inte så varför inte anmäla dig igen och ta chansen att vinna fler läsare, det är ju värt det!:D tusen kramar till dig!

2011-02-20 @ 22:16:22
URL: http://detjagbrinnerfor.blogg.se/
SKICKAT AV SEXIGA: LIENE

sv: Jag tycker det verkligen:D och tack, så glad du gör mig!Bra inlägg. Tänker ungefär likadant.

2011-02-21 @ 11:30:30
URL: http://lienes.blogg.se/
SKICKAT AV SEXIGA: Amanda Hjelm

Hej ge gärna ett tips på vad min nya fisk ska heta! :D behöver alla förslag!

2011-02-21 @ 20:42:28
URL: http://manki.blogg.se/

Kommentera här:

Namn:
Stammis??

E-postadress: (Ser bara jag!)

URL/Bloggadress:

Kommentar: